SIAB 2007 - LIVE!

Astăzi a avut loc prezentarea noului cee'd Sport Wagon, acompaniată graţios de compania playmate-urilor Playboy.

SIAB 2007 - LIVE! SIAB 2007 - LIVE!

Importatorul mărcii coreene a prezentat astăzi la SIAB cu titlul de premieră naţională noul cee'd SW. Impulsionat de succesul versiunii cu 5 uşi, noul model este aşteptat să aibă un important succes, fiind văzut de importatorul general ca o soluţie ideală pentru companiile de taxi de exemplu, datorită fiabilităţii şi robusteţii de care dă dovadă.

Noul pro cee'd va intra în fabricaţie începând cu luna decembrie, Kia România facând eforturi pentru a-l aduce în ţară încă de la începutul anului viitor. Alături de cele două modele cee'd, la standul Kia puteţi admira şi restul gamei constructorului coreean.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.