Simte-te ca un pilot de avion în acest videoclip la 360°, filmat într-un P-51 Mustang

Tehnologia e foarte faină. De fapt, e atât de faină, încât poţi să te simţi acum ca un pilot de avion istoric, cu puţin ajutor din partea unui videoclip filmat la 360° într-un P-51 Mustang din al Doilea Război Mondial.

Simte-te ca un pilot de avion în acest videoclip la 360°, filmat într-un P-51 Mustang Simte-te ca un pilot de avion în acest videoclip la 360°, filmat într-un P-51 Mustang

Vestitul avion P-51 Mustang a zburat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în vreme ce anii 2000 au adus avionul numit F-22, care poate să facă (aproape) de toate. Iar acum vine partea interesantă pentru noi: le poţi vedea pe ambele în zbor, într-un videoclip filmat la 360 de grade.

Videoclipul poate fi văzut pe browserul Google Chrome pe laptop/PC, însă experienţa cea mai faină e pe telefonul mobil, cu aplicaţia oficială YouTube.

VIDEO:

Via Foxtrot Alpha

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.