Skoda Fabia RS Line

Skoda Fabia RS a avut un oarecare succes, fiind un inedit hot-hatch diesel cu patru uşi. Noua versiune aduce din nou în prim plan acest indicativ, însă doar ca o ediţie specială.

Skoda Fabia RS Line Skoda Fabia RS Line
Skoda Fabia RS LinePână la apariţia unei versiuni veritabile Skoda Fabia RS (pe baza căreia va fi construită varianta de curse S2000), cehii ne propun o ediţie limitată, care beneficiază de un kit exterior cu tuşe sportive, denumit RS Line.

Skoda Fabia RS Line Modificările estetice cuprind un spoiler frontal profilat aerodinamic, având fante generos dimensionate, precum şi un spoiler spate care cuprinde un difuzor aerodinamic. Evacuarea ovală cromată este de mari dimensiuni, iar în partea superioară a hayonului găsim un eleron suficient de bine evidenţiat. Pachetul sport mai cuprinde jante speciale de 16" şi un volan cu trei braţe.

Skoda Fabia RS Line Motorizările sunt cele cunoscute: două pe benzină de 85 şi 105 CP şi două diesel, de 80 şi 105 CP. Tuşa cu adevărat exclusivistă provine din faptul că vor fi construite doar 300 de exemplare, cu preţuri de pornire (în Europa) în jurul sumei de 15.000 euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.