Skoda Superb

Modelul ceh de clasă medie va reveni în primăvara cu o nouă generaţie, construită pe platforma lui Volkswagen Passat.

Skoda Superb Skoda Superb
Precum Volkswagen a făcut cu Tiguan, Skoda a invitat un grup restrâns de jurnalişti pentru a testa prototipurile de dezvoltare ale noului Superb în Death Valley în SUA. Chiar dacă primele zvonuri anunţau debutul pentru show-ul de la Frankfurt, a doua generaţie Superb va avea premiera în primăvara anului viitor la Geneva.

Construit pe platforma tehnică a lui Volkswagen Passat, noul vârf de gamă Skoda va renunţa la caroseria cu 4 uşi pentru a adopta una cu 5 de tipul notchback. În felul acesta noul Superb ţinteşte direct spre modele precum Ford Mondeo, Opel Vectra şi Renault Laguna, urmând a fi oferit conform celor de la Auto.cz cu o gamă largă de motoare, ce cuprinde propulsoare pe benzină turbo TSI de 1,4 litri şi 140 CP şi 1,8 litri şi 160 CP. Vânzările vor începe la scurt timp după terminarea Salonului de la Geneva.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.