Smart Edition Limited Two

Chia dacă nu a făcut mare tam-tam pe această temă, Smart a avut o premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.

Smart Edition Limited Two Smart Edition Limited Two

Smart Edition Limited TwoEste vorba de o ediţie limitată, intitulată "Edition limited two", care va fi asamblată în doar 2000 de exemplare, caracterizate prin culoarea unică şi luxul afişat, impresionant pentru o maşină atât de mică. Scaunele încălzite din piele, volanul cu trei spiţe de asemenea din piele, transmisia cu padele pe coloana de direcţie, aerul condiţionat şi câteva detalii estetice sunt combinate pentru a transforma cabina într-una foarte luxoasă. Exterior este personalizat prin folosirea culorii Blue Metallic.

Marea noutate se regăseşte la capitolul tehnic, acolo unde introducerea "micro hybrid drivei"-ului permite noului Smart să consume cu 8% mai puţin, ajungând la o cifră de 3,3 litri de motorină arsă de motorul common-rail de 45 CP la fiecare 100 de km. Emisiile de CO2 sunt şi ele la un nivel foarte mic, de 88g la km, toate acestea fiind posibile graţie sistemului start-stop, ce opreşte motorul în aglomeraţii şi atunci când stai la stop. Evident, cine doreşte mai multă performanţă poate oricând să aleagă versiunea preparată de Brabus, echipată cu un motor tot în trei cilindri supraalimentaţi, dar care funcţionază cu benzină şi dezvoltă 98 CP.

Vânzările vor începe în luna septembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.