smart fortwo cu pluguşor? Să mai spui că nemţii n-au umor... [VIDEO]

smart fortwo este atât de mic, încât gurile răutăcioase spun că este, mai degrabă, un accesoriu. Nemţii ăştia l-au transformat într-o utilitară cu plug...uşor.

smart fortwo cu pluguşor? Să mai spui că nemţii n-au umor... [VIDEO] smart fortwo cu pluguşor? Să mai spui că nemţii n-au umor... [VIDEO]

smart este atât de mic încât, atunci când vine iarna, îţi vine să îl bagi înapoi în cutiuţă şi să-l ţii la adăpost până când revine primăvara. Sau poţi, desigur, să-l transformi într-o mini utilitară, prin montarea unui sistem cu plug, pentru călările ninse, încă nebătătorite. 

În plus, are motor spate şi tracţiune spate, aşa că distracţia inocentă a driftului este cât se poate de la îndemână. Concluzia: 1) smart este o maşinuţă subapreciată de mulţi; 2) nemţii ştiu să fie gospodari şi să glumeţi în acelaşi timp.

Vrei chestii serioase smart? Citeşte testul nostru cu noua generaţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.