Smart Fortwo - electric

Smart s-a decis să introducă propulsia complet electrică pe modelul ForTwo.

Smart Fortwo - electric Smart Fortwo - electric
Propulsat de două motoare electrice care dezvoltă în total 41 CP, Smart Fortwo are o autonomie de 115 km, fiind ideal în marile oraşe. Datorită greutăţii relative reduse, Smart ForTwo electric este capabil să atingă o viteză maximă de 112 km/h, iar sprintul de la 0 la 100 km/h se realizează în 5,7 secunde.

Timpul necesar de reîncărcare este patru ore pentru 80% din capacitatea bateriilor şi opt ore pentru a fi încărcate la capacitatea maximă. Viaţa bateriilor este de 10 ani sau aproximativ 1.000 de reîncărcări. Un aspect foarte important este faptul că bateriile au nevoie de un curent de încărcare de 230 V, ceea ce înseamnă că maşina poate fi "alimentată" la o priza normală. Constructorul nu a precizat de când va fi disponibilă pe piaţă sau la ce preţ.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.