Şoferii din Anglia se pot alege cu o amendă de 1200 de euro dacă îşi atârnă obiecte de oglinda retrovizoare

Scopul este acela de a se asigura că şoferii nu au „obstacole” în maşină, care le-ar putea afecta câmpul de vizibilitate.

Şoferii din Anglia se pot alege cu o amendă de 1200 de euro dacă îşi atârnă obiecte de oglinda retrovizoare Şoferii din Anglia se pot alege cu o amendă de 1200 de euro dacă îşi atârnă obiecte de oglinda retrovizoare

Ştiţi acele odorizatoare, steaguri, obiecte religioase sau diverse alte diverse ornamente pe care oamenii au tendinţa să le atârne de oglinda retrovizoare? Ei bine, în Anglia, cei care atârnă astfel de obiecte, sau lipesc stickere pe parbriz, s-ar putea alege cu o amendă de 1.000 de lire sterline (aproximativ 1,165 de euro)

Scopul este acela de a se asigura că şoferii nu au „obstacole” în maşină, care le-ar putea afecta câmpul de vizibilitate, ceea ce ar putea reduce timpul de reacţie şi chiar ar putea cauza un accident.

Nu este ilegal să ai decoraţiuni sau autocolante pe parbriz, dar dacă autorităţile decid că obiectele din aceste zone vă pot împiedica să aveţi o vedere clară asupra drumului, pot da o amendă 100 de lire sterline şi trei puncte de penalizare. Dacă se încearcă o contestare această pedeapsă s-ar putea transforma într-o amendă maximă de 1.000 de lire sterline.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.