Şoferul unei Dacia Duster încearcă să atingă 200 de km/h - VIDEO

Iubitorii mărcii de la Mioveni au primit recent o veste bună.

Şoferul unei Dacia Duster încearcă să atingă 200 de km/h - VIDEO Şoferul unei Dacia Duster încearcă să atingă 200 de km/h - VIDEO

Iubitorii mărcii de la Mioveni au primit recent o veste bună. Gama Duster s-a îmbogăţit din 30 ianuarie 2019 cu o nouă versiune de motorizare pe benzină, performantă şi economică. Este vorba de propulsorul 1.3 TCe, disponibil în două variante de putere, de 130 CP şi 150 CP.

Chiar dacă modificările sunt destul de recente, proprietarii de Duster au simţit dintotdeauna nevoia de mai multă putere pe maşinile lor. Acest clip, de exemplu, postat în 2014, pe vremea când modelul nu era atât de puternic, ne arată cum un şofer de Duster încearcă să atingă viteza de 200 de km/h şi este chiar foarte aproape să reuşească.

Nu este clară provenineţa acestor imagini, însă sperăm ca şoferul nu a încălcat regulile de circulaţie. Este foarte probabil ca acest clip să fie făcut pe o austostradă unde nu există limită de viteză. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.