Soţia unui poliţist s-a răsturnat cu maşina în intersecţie - VIDEO

Surse din cadrul anchetatorilor spun că femeia este soţi

Soţia unui poliţist s-a răsturnat cu maşina în intersecţie - VIDEO Soţia unui poliţist s-a răsturnat cu maşina în intersecţie - VIDEO

Soţia unui poliţist, aflată în stare avansată de ebrietate, s-a răsturnat, miercuri, cu maşina, într-o intersecţie din Galaţi, oamenii legii stabilind că aceasta avea o alcoolemie record, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul s-a petrecut pe unul dintre bulevardele oraşului Galaţi, într-o intersecţie cu sens giratoriu. Potrivit poliţiştilor, femeia a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat în mijlocul străzii.

Nu au fost înregistrate victime, iar femeia a ieşit singură din maşină.

„O femeie de 40 de ani din Galaţi care se deplasa pe bulevardul Dunărea a pierdut controlul volanului în intersecţia cu Calea Galaţi şi s-a răsturnat. Femeia nu a fost rănită dar la verificarea făcută cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,32mg/l în aerul expirat. Ea a fost dusă la spital pentru prelevarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Surse din cadrul anchetatorilor spun că femeia este soţia unui poliţist şi este profesoară la o şcoală din Galaţi, iar în momentul producerii accidentului ea se întorcea de la locul de muncă.

Vezi aici VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.