Subaru Trezia a venit în România

Noul model Subaru Trezia, al cărui nume provine din englezescul “Treasure” (“comoară”), ascunde o capacitate incredibilă în dimensiunile sale compacte, ocupând mai puţin spaţiu la exterior şi oferind un spaţiu generos la interior.

Subaru Trezia a venit în România Subaru Trezia a venit în România

Subaru Trezia este inteligent conceput pentru a se adapta activităţilor de zi cu zi şi vine în întâmpinarea cerinţelor europene pentru maşini economice de mici dimensiuni. Trezia oferă avantajele clasei sale, fiind încadrată în partea superioară a segmentului MPV compact.


Habitaclul versatil al modelului Trezia prezintă o serie de beneficii precum calitatea materialelor, confort, funcţionalitate şi manevrabilitate.

Graţie designului ingenios şi tehnologiei sale inovatoare, Subaru Trezia garantează o siguranţă deosebită, modelul obţinând 5 stele la testele EURONCAP.

Trezia oferă o eficienţă sporită prin respectarea normelor de poluare EURO 5 şi un nivel de emisii CO2 de 127 g/km.

Subaru Trezia este echipat cu un propulsor de 1.3 l benzină, ce dezvoltă o putere maximă de 99 CP.

Specificaţii tehnice:

Capacitate cilindrică: 1329 cc


Cuplu maxim: 125 Nm/4000 rpm

Lungime x Lăţime x Înălţime: 3,995 x 1,695 x 1,595 mm, ampatament: 2,550 mm

Subaru Trezia este disponibil pentru test drive în showroom-urile Subaru Motors Trading şi beneficiază de o ofertă specială cu finanţare prin NBG LEASING.

Modelul este disponibil în primele 6 luni de la lansare cu o dobândă promoţională de 3,9% (DAE* 5,33%) şi CASCO gratuit în primele 3 luni prin NBG LEASING. În plus, la achiziţionarea noului model, clienţii vor primi cadou un DVD player pentru tetiere!

În România, Subaru Motors Trading este importatorul oficial al autoturismelor marca Subaru. Compania înfiinţată în 2005 deţine două showroom-uri aflate în capitală, precum şi o reţea de distribuţie ce acoperă 8 dintre cele mai importante oraşe din ţară.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.