SUV-ul celor de la Maserati nu se va mai numi Kubang

Conform celor de la Automotive News Europe, Maserati nu-şi vor mai boteza viitorul SUV Kubang, precum conceptul pe care l-au prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt 2011.

SUV-ul celor de la Maserati nu se va mai numi Kubang SUV-ul celor de la Maserati nu se va mai numi Kubang

Viitorul SUV Maserati va fi lansat deabia în 2014 cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, dar nu va păstra numele conceptului care a anunţat la Salonul Auto de la Frankfurt 2011 intenţia celor de la Maserati de a construi un SUV. Aşadar, SUV-ul Maserati nu va fi numit Kubang, ci va avea un nume complet nou. În mod evidentet, italienii nu au desvăluit încă numele modelului.

Nu este pentru prima oară când auzim denumirea Kubang. În 2003, Maserati a mai avut o tentativă, printr-un concept de SUV cu acelaşi nume, care însă nu a primit undă verde. Acum însă, după ce Fiat a preluat controlul Chrysler, Maserati SUV devine o certitudine, deoarece conceptul prezentat la Frankfurt 2011 utilizează platforma tehnică a cunoscutului Jeep Grand Cherokee.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.