Tânărul din Galaţi, căutat după ce a luat pe capota maşinii un poliţist, s-a predat

Tânărul care a lovit cu maşina, duminică, un poliţist ...

Tânărul din Galaţi, căutat după ce a luat pe capota maşinii un poliţist, s-a predat Tânărul din Galaţi, căutat după ce a luat pe capota maşinii un poliţist, s-a predat

Tânărul care a lovit cu maşina, duminică, un poliţist şi l-a luat pe capota maşinii, după care a fugit de la locul faptei, s-a predat miercuri. El a fost reţinut imediat şi urmează să fie arestat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Însoţit de un avocat, tânărul s-a prezentat, miercuri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi şi s-a predat. A fost reţinut imediat pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor şi ultraj.

Poliţiştii îl căutau pe fugar de duminică. Atunci, poliţiştii l-au văzut la volanul unei maşini şi au încercat să-l oprească deoarece aveau informaţii că nu are permis de conducere. Şoferul de 27 de ani a refuzat să se legitimeze, accidentând uşor un poliţist, în timp ce încerca să fugă de la locul faptei. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, dar tânărul a reuşit să dispară.

”La vederea echipajului de poliţie, bărbatul a oprit maşina, dar în momentul în care cei doi poliţişti s-au apropiat pentru a-l legitima, acesta a demarat în trombă, luându-l pe capotă şi accidentându-l pe unul dintre ei. Poliţiştii au tras patru focuri de armă în plan vertical şi asupra autoturismului conducătorul auto, reuşind totuşi să fugă de la locul incidentului. După aproximativ un sfert de oră, autoturismul a fost găsit abandonat şi cu parbrizul spart, pe strada Portului”, se arăta într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.