Tata Sumo Grande

Producătorul indian nu a aşteptat să cumpere marca Land Rover şi deja şi-a lansat propriul model de SUV. Oribil, dar măcar l-a lansat.

Tata este momentan cel mai probabil cumpărător pentru Land Rover şi Jaguar, dar acest lucru nu i-a oprit să prezinte primul SUV din gamă. Tata Sumo Grande este construit pe un ampatament mărit cu 150 mm făţă de cel folosit până acum de producătorul indian, de 2400mm. Maşina are trei rânduri de scaune şi este motorizată de un propulsor diesel de 2,2 litri dotat cu injecţie cu rampă comună.

Chiar dacă noul SUV a fost aşteptat de numeroşi potenţiali viitori clienţi, atenţia se va indreptata spre lansarea de mâine a maşinii de 2500 de dolari. Rămâneţi alături de Promotor pentru a afla cele mai noi detalii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.