Tatăl lui Lewis Hamilton face accident

Lumea spune că e bine că Lewis Hamilton nu a moştenit stilul de condus al tatălui său, Anthony Hamilton. De ce? Ei bine, vedeţi în următoarele imagini cum Anthony a reuşit să distrugă un Porsche Carrera GT care nici măcar nu era al lui.

Tatăl lui Lewis Hamilton face accident Tatăl lui Lewis Hamilton face accident
Accidentul în care tatăl starului de Formula 1 Lewis Hamilton a fost implicat, nu s-a soldat cu răniţi, cu toate că acesta a pierdut controlul maşinii, a deviat de pe şosea, trecând de un gard viu şi oprindu-se într-un parc de copii unde, din fericire, nu era nimeni prezent. În Porsche Carrera GT, alături de Anthony Hamilton se mai afla şi soţia sa Linda, mama vitregă a lui Lewis. 

Cei prezenţi la faţa locului declară că Anthony a vrut să se dea mare cu noua sa maşină împrumutată, şi anume un Porsche Carrera GT ce atinge 100 km/h în doar 3,9 sec şi valorează în jur de 420.000 euro.

După accident Anthony a declarat: “Acesta e primul meu accident după 30 ani şi întâmplarea a fost să fiu în maşina altcuiva. Din fericire, singurul lucru afectat a fost maşina şi un gard de tufiş pentru care îmi pare extrem de rău.”
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.