Taxa auto triplată contestată iarăşi în stradă

Contestatarii taxei auto triplate au ieşit iarăşi în stradă, 100 de persoane protestând în Bucureşti într-un marş organizat până în faţa Guvernului.

La acest miting ar fi trebuit să participe 800 de persoane, conform organizatorilor, dar s-au strâns de abia 100 de nemulţumiţi, în timp ce securitatea a fost asigurată de 400 de oameni ai legii. Primii protestatari s-au strâns în Piaţa Victoriei încă de la ora 10.00, deşi ora oficială pentru începerea acţiunii a fost ora 13.00. Organizatorii au permis marşul doar pe jos, participarea cu maşini fiind interzisă.

La protestele anterioare, atât din Capitală cât şi din alte oraşe ale ţării, au avut loc mai multe incidente între forţele de ordine şi manifestanţi, iar traficul a fost grav afectat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.