Taxa de pod Giurgiu-Ruse pentru autoturisme nu se plăteşte niciodată pe această dată

Şoferii de autoturisme care trec podul pe sensul Giurgiu-Ruse pe această dată nu vor achita tariful de trecere, informează CNADNR.

Taxa de pod Giurgiu-Ruse pentru autoturisme nu se plăteşte niciodată pe această dată Taxa de pod Giurgiu-Ruse pentru autoturisme nu se plăteşte niciodată pe această dată

Şoferii de autoturisme care trec podul pe sensul Giurgiu-Ruse în data de 20 iunie nu vor achita tariful de trecere, informează CNADNR.

Astfel, în data de 20.06.2019, vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto (autoturisme), care trec podul peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse, vor fi scutite de achitarea tarifului de trecere.

Acest lucru este posibil fiindcă data de 20 iunie a fiecarui an este considerată „Ziua Podului”, în care autoturismele pot trece fără achitarea tarifului în conformitate cu prevederile pct. 42 din Anexa nr. 3 Tarife de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse a Ordinului MT nr. 1836/2018.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.