Ţeapă la benzinărie: Ce a păţit un pensionar care a plecat fără să plătească?

Autor: Cristian Agatie 09 aug. 2019 Știri auto
Ţeapă la benzinărie: Ce a păţit un pensionar care a plecat fără să plătească?

Agenţii din cadrul Poliţiei Oraşului Podu Iloaiei au reşinut un bărbat de 65 de ani, din municipiul Iaşi, care a alimentat un autovehicul de la o benzinărie fără să achite copntravaloarea carburantului. Prejudiciul cauzat a fost de aproximativ 800 de lei.

Bărbatul a fost identificat folosind imaginile înregistrate de camerele de luat vederi din benzinărie şi a fost prins imediat. Chiar dacă a achitat integral valoarea prenjudiciului, acesta riscă în continuare să fie judecat şi condamnat pentru furt.

Aparent surprinzător, furturile din benzinării nu sunt deloc cazuri rare, dar aproape de fiecare dată hoţii sunt identificaţi pe baza imaginilor şi puşi să plătească. Chiar şi în cazurile extreme în carehoţii recurg la metode mai complicate, cum ar fi înlocuirea plăcuţelor de înmatriculare ale maşinii proprii cu altele furate.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide