Ţeapă la benzinărie: Ce a păţit un pensionar care a plecat fără să plătească?

Un pensionar din Iaşi a alimentat cu combustibil de 800 de lei şi apoi a plecat, uitând să plătească. Întâmplarea s-a petrecut la o staţie de alimentare cu combustibil din oraşul Podu Iloaiei.

Ţeapă la benzinărie: Ce a păţit un pensionar care a plecat fără să plătească? Ţeapă la benzinărie: Ce a păţit un pensionar care a plecat fără să plătească?

Agenţii din cadrul Poliţiei Oraşului Podu Iloaiei au reşinut un bărbat de 65 de ani, din municipiul Iaşi, care a alimentat un autovehicul de la o benzinărie fără să achite copntravaloarea carburantului. Prejudiciul cauzat a fost de aproximativ 800 de lei.

Bărbatul a fost identificat folosind imaginile înregistrate de camerele de luat vederi din benzinărie şi a fost prins imediat. Chiar dacă a achitat integral valoarea prenjudiciului, acesta riscă în continuare să fie judecat şi condamnat pentru furt.

Aparent surprinzător, furturile din benzinării nu sunt deloc cazuri rare, dar aproape de fiecare dată hoţii sunt identificaţi pe baza imaginilor şi puşi să plătească. Chiar şi în cazurile extreme în carehoţii recurg la metode mai complicate, cum ar fi înlocuirea plăcuţelor de înmatriculare ale maşinii proprii cu altele furate.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.