Teaser cu noul Audi A6

Audi a dat publicăţii o poza de grup în care apare o maşină acoperită. Poza este de fapt, un teaser pentru noul Audi A6, model pentru care producţia va începe în acest an.

Teaser cu noul Audi A6 Teaser cu noul Audi A6

Poza de grup publicată de oficialii Audi este în fapt primul teaser al noului Audi A6. Noua generaţie se pare că va intra în producţie chiar în acest an. Cei de la Audi nu au furnizat nici un fel de informaţii, dar se pare că pregătirile pentru lansare sunt în toi. Promotor va prezentat de curând poze spion surprinse, se pare, chiar la o sedinţă oficială foto de prezentare a noului Audi A6. Dacă pozele prezentate anterior sunt reale, sau nu vom vedea odată cu primele informaţii oficiale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.