Teaser Infiniti: un coupe pentru Geneva 2011

Infiniti a dat publicităţii o poză teaser al unui nou concept care va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva 2011.

Teaser Infiniti: un coupe pentru Geneva 2011 Teaser Infiniti: un coupe pentru Geneva 2011

Conceptul va prefigura un model premium de dimensiuni reduse. Pe o piaţă în care există Audi A1 şi Audi A3, BMW seria 1, Mercedes A - Class şi Mercedes B-Class, cel mai probabil noul model premium de la Infiniti va face faţă cu brio.

Singura infomaţie a fost dezvăluită chiar de poza teaser, de unde se vede clar că maşina va fi un hatchback. Oficialii Infiniti au declarat că noul model va fi total diferit faţă de concurenţă. Cum va arăta conceputul şi cu cine se va lua la "trântă", vom afla cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.