Premiera  Teaser pentru lansarea noului Range Rover LRX

Noul membru al familiei Land Rover se numeşte Range Rover Evoque şi a fost prezentat oficial în seara zilei de 1 iulie, în cadrul unui eveniment realizat în parteneriat cu revista Vogue, în Londra.

Conceptul Land Rover LRX a fost prezentat acum doi ani, la Salonul Auto Detroit 2008, prefigurând un SUV compact premium, situat puţin peste Land Rover Freelander.

Iată că, după îndelungi aşteptări, britanicii au lansat oficial modelul de serie chiar în data de 1 iulie, în cadrul unui eveniment special la Londra, realizat în parteneriat cu revista de modă Vogue - deci e clar că noul model îşi doreşte să sensibilizeze clientela amatoare de premium, lucru dovedit de prezenţa la eveniment a soţiei lui Beckham, Victoria, care va fi primul client al maşinii.

Acest lucru este accentuat şi de schimbarea denumirii maşinii, modelul de serie urmând a se numi Range Rover LRX, astfel fiind mai clar că vorbim despre un concurent pentru Audi Q5, BMW X3 sau Mercedes GLK.

VEZI AICI PRIMELE INFORMAŢII DESPRE RANGE ROVER EVOQUE!

Range Rover Evoque - iata materializarea conceptului Land Rover LRX!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.