Termenul în care amenzile vor putea fi plătite la jumătate a fost mărit

Începând de anul viitor, amenzile de circulaţie vor putea fi achitate la jumătate într-un perioadă mai extinsă decât până acum.

Termenul în care amenzile vor putea fi plătite la jumătate a fost mărit Termenul în care amenzile vor putea fi plătite la jumătate a fost mărit

 
Începând de anul viitor, amenzile de circulaţie vor putea fi achitate la jumătate într-un perioadă mai extinsă decât până acum. 
 
Astfel, potrivit unui proiect de lege aprobat miercuri de Parlament, termenul în care şoferii vor putea achita doar jumătate din valoarea amenzii va fi extins de la 48 de ore la 15 zile. 
 
Deocamdată, sistemul se va aplica amenzilor de circulaţie, prin instituirea unui sistem electronic şi a unui cont unic de plată a amenzilor la nivel naţional. 
 
Camera Deputaţilor a aprobat proiectul prin vot, el urmând să meargă la preşedinte pentru promulgare. Noul sistem ar urma să se aplice de la 1 ianuarie 2019. 
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.