Tesla intentează procese împotriva foştilor angajaţi

Tesla a intentat un proces împotriva unui fost inginer al companiei, susţinând că acesta a copiat codul sursă pentru tehnologia Autopilot.

Tesla intentează procese împotriva foştilor angajaţi Tesla intentează procese împotriva foştilor angajaţi

Tesla a intentat un proces împotriva unui fost inginer al companiei, susţinând că acesta a copiat codul sursă pentru tehnologia Autopilot, înainte de a se alătura unui start-up chinez care produce autovehicule. 

Inginerul Guangzhi Cao ar fi copiat mai mult de 300.000 de fişiere legate de codul sursă Autopilot, iar apoi s-a angajat la o altă companie concurentă Tesla.
 
Separat, avocaţii Tesla au intentat încă un proces împotriva a patru foşti angajaţi pentru că se bănuieşte că au furat informaţii comerciale în legătură cu operaţiunile de depozitare, logistică şi controlul inventarului.

Concurenţa este mare, având în vedere că Tesla construieşte în prezent o unitate de asamblare de vehicule în Shanghai, unde va intra în competiţie directă cu producători chinezi. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.