Tesla intentează procese împotriva foştilor angajaţi

Autor: Marius Vișan 25 mart. 2019 Știri auto
Tesla intentează procese împotriva foştilor angajaţi

Tesla a intentat un proces împotriva unui fost inginer al companiei, susţinând că acesta a copiat codul sursă pentru tehnologia Autopilot, înainte de a se alătura unui start-up chinez care produce autovehicule. 

Inginerul Guangzhi Cao ar fi copiat mai mult de 300.000 de fişiere legate de codul sursă Autopilot, iar apoi s-a angajat la o altă companie concurentă Tesla.
 
Separat, avocaţii Tesla au intentat încă un proces împotriva a patru foşti angajaţi pentru că se bănuieşte că au furat informaţii comerciale în legătură cu operaţiunile de depozitare, logistică şi controlul inventarului.

Concurenţa este mare, având în vedere că Tesla construieşte în prezent o unitate de asamblare de vehicule în Shanghai, unde va intra în competiţie directă cu producători chinezi. 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide