Test de anduranţă - Audi TDI

Audi a pornit noile motoarele TDI ale întregii game pentru turul de prezentare pe care îl va desfăşura pe tărâmul american. Vedetele vor fi Q7, Q5, A4 şi A3.

Test de anduranţă - Audi TDI Test de anduranţă - Audi TDI

Versiunile diesel ale modelelor producătorului din Ingolstadt vor fi prezentate publicului american printr-un tur care va include toate oraşele mari dintre New York şi Los Angeles. Testul de anduranţă în care vor fi testate noile motoare TDI ale Audi se va desfăşura pe o distanţă de peste 7000 km.

În perioada 5 - 20 octombrie 184 de şoferi vor conduce cele 24 de modele Audi Q7 3.0 TDI, Audi Q5 3.0 TDI, A4 3.0 TDI şi A3 2.0 TDI. Noua tehnologie de pe motoarele TDI reduc emisiile de Co2 cu până la 90%. Astfel Audi, cu noile sale motoare, este gata de Euro 6, reuşind în prezent să satisfacă cel mai riguros standard de emisii din lume, LEV II BIN 5, implementat în California. Consumul de carburant este şi el redus cu până la 40%.

Noile motorizări tind să menţină imaginea de constructor eficient pe care o are Audi. Vom reveni cu detalii privind rezultatele testului de anduranţă.

VEZI TOATE ANUNŢURILE AUDI

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.