TEST. Pe ce număr e parcată maşina? Răspunde în 20 de secunde

Acest test este folosit la examenele de admitere pe care orice copil chinez îl dă la înscrierea la şocală...

TEST. Pe ce număr e parcată maşina? Răspunde în 20 de secunde TEST. Pe ce număr e parcată maşina? Răspunde în 20 de secunde

 


Site-ul unica.ro a provocat inteligenţa internauţilor cu următoarea întrebare: Pe ce număr e parcată maşina din imagine?

Acest test este folosit la examenele de admitere pe care orice copil chinez îl dă la înscrierea la şocală. Numai 20 de secunde au la dispoziţie să dea răspunsul, iar cei mai mulţi dintre copii chiar reuşesc să răspundă corect. Gândirea copiilor se pare că este mai simplă şi mai logică, doar adulţii tind să complice lucrurile întârziind astfel răspunsul.

De fapt, testul este mult mai simplu dacă răsuceşti imaginea.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.