The Stig demascat - cine este The Stig?

Enigmaticul personaj al popularului show automobilistic Top Gear a fost oficial demascat de mai multe rapoarte financiare. Iată cine este!

The Stig demascat  - cine este The Stig? The Stig demascat - cine este The Stig?

Britanicii de la The Sunday Times au dezlegat misterul lui The Stig, după ce au descoperit mai multe rapoarte financiare ale Collins Autosport în care apăreau venituri consistente din prestări de servicii de pilotaj către BBC, în special pentru Top Gear. Astfel jurnaliştii au ajuns la Ben Collins, cel care deţine compania mai sus amintită şi un pilot cu o vastă experienţă în diverse discipline din motorsport.

Nu este prima dată când se speculează că Ben Collins ar fi The Stig, dar acum există probe palpabile care demonstrează că a pilotat pentru emisiunea de la BBC. Cine este Ben Collins? Ben Collins, în vârstă de 35 de ani, este un fost pilot de Formula 3, dar care a activat şi în NASCAR şi la Le Mans, testând chiar şi maşini de Formula 1. Mai mult decât atât, se pare că The Stig l-a jucat şi pe James Bond, fiind dublura lui Daniel Craig în "Quantum of Solace" pentru cascadoriile cu bolidul Aston Martin.

Contactat de jurnaliştii de la The Times, acest a fost evaziv spunând că se află la volan şi rulează printr-un tunel evitând un răspuns direct. Nu este prima demascare a lui The Stig, pilotul de Formula 1 Perry McCarthy a fost demis după ce s-a dovedit că a jucat rolul lui Stig cu combinezonul negru.

Pe de altă parte această demascare vine la foarte scurt timp de la blocarea drepturilor de publicare a unei cărţi autobiografice despre The Stig, de către BBC. Ceea ce ne face să ne întrebăm dacă această demascare nu este cumva o manevră deliberată .

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.