Top 10 biciclete de lux create de brand-uri auto - GALERIE FOTO

Top 10 biciclete de lux, create de brand-uri auto. GALERIE FOTO

Top 10 biciclete de lux create de brand-uri auto - GALERIE FOTO Top 10 biciclete de lux create de brand-uri auto - GALERIE FOTO

 


Când auzim de brand-uri precum Ferrari, Mercedes, BMW sau Audi gândul ne duce automat la maşini. Cine s-ar fi gândit însă că multe din marile mărci auto au produs la un moment dat şi biciclete? Dacă sunteţi curioşi să aflaţi cum arată acestea, site-ul Mydayoff.me ne pune la dispoziţie o galerie foto cu, probabil, cele luxoase biciclete din lume. Iată care sunt acestea:

GALERIE FOTO

1. Ford

2. BMW

3. Mercedes-Benz

4. Volkswagen

5. Mini Cooper

6. Maserati

7. Land Rover

8. Porsche

9. McLaren

10. Ferrari


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.