TOP cele mai bune maşini cu transmisie automată disponibile în 2018

Transmisiile automate sunt mai populare astăzi ca oricând ...

TOP cele mai bune maşini cu transmisie automată disponibile în 2018 TOP cele mai bune maşini cu transmisie automată disponibile în 2018

Transmisiile automate sunt mai populare astăzi ca oricând, şi există o listă lungă de motive pentru care cumpărători aleag aceasta variantă în schimbul celor manuale. Confortul şi economia de combustibil ar fi doar două dintre ele. Dacă vorbim de maşini de lux, în 2018, este de neimaginat un Mercedes S-Class, Audi A8, BMW Seria 7, Bentley sau Rolls-Royce cu transmise manuală.

Totuşi, dacă luxul nu este scopul dvs., confortul şi uşurinţa în manevrate pot fi în continuare nişte cerinţe importante. Orice şofer care îşi petrece timpul blocat în trafic ar fi recunoscător să-şi poată odihni piciorul stâng.

Cutia de viteze automată nu este rezervată neapărat maşinilor lente şi relaxante. Multe dintre cele mai respectate maşini sportive de astăzi utilizează un sistem sofisticat, care cuprinde dublu ambreiaj şi sisteme hidraulice cu acţiune rapidă, pentru a schimba automat viteza. 

Pentru cei interesaţi am făcut un top cu cele mai bune maşini cu transmisie automată disponibile în 2018

  1. Opel Astra (citeşte Test drive-ul ProMotor)
  2. MINI 
  3. Volkswagen Polo 
  4. Citroen C3 Aircross (citeşte Test drive-ul ProMotor)
  5. Renault ZOE (citeşte Test drive-ul ProMotor)
  6. Mazda2 
  7. SEAT Ateca
  8. Toyota Prius 
  9. Ford Fiesta (citeşte Test drive-ul ProMotor)
  10. Skoda Fabia 

Galerie foto pe pagina următoare

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.