“Topless” – noua reclamă la Fiat 500C Abarth cu Catrinel Menghia

Iat-o din nou pe frumoasa Catrinel Menghia alături de Fiat 500 Abarth, într-un spot publicitar denumit „Topless”, lansat de curând peste ocean.

“Topless” – noua reclamă la Fiat 500C Abarth cu Catrinel Menghia “Topless” – noua reclamă la Fiat 500C Abarth cu Catrinel Menghia

Fiat îşi promovează varianta cabrio a micuţei buburuze sportive, 500C Abarth, într-o nouă reclamă în care, fără nicio surpriză, îşi face apariţia şi modelul român, Catrinel Menghia.

În spotul publicitar o puteţi vedea pe frumoasa brunetă cum rămâne topless, după ce un personaj surpriză o lasă fără sutien.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.