Toyota IQ Modellista

Cel mai mic model din gama Toyota va putea fi comandat încă din prima zi cu o serie de accesorii de personalizare realizate de cei de la Modellista.

Toyota IQ Modellista Toyota IQ Modellista

Personalizarea este la modaModellista este divizia internă de la Toyota ce se ocupă cu furnizarea de pachete personalizate pentru modelele comercializate de constructorul japonez, iar aceasta a pregătit deja mai multe oferte pentru modelul IQ, ce va fi disponibil la vânzare în Japonia de luna viitoare. Modellista Version Maxi costă 4000 de dolari, destul de mult având în vedere preţul maşinii, dar vine cu spoilere noi, praguri şi evacuare dublă.

Versiunea mai puţin extravagantă, Mixture, costă doar 700 de dolari şi include multe accesorii colorate, de la capacul oglinzilor până la mânerul portbagajului. Iar cine nu e mulţumit de pachetele oferite, poate oricând să aleagă din catalogul de accesorii, ce cuprinde jante de 16 inch, suspensie sport sau noi grile faţă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.