Toyota îşi aduce aminte de toate momentele nebune cu Jeremy Clarkson. VIDEO

Pentru că japonezii nu se lasă impresionaţi de o bătaie la locul de muncă, Toyota a hotărât să-i aducă un tribut lui Jeremy Clarkson publicând pe canalul oficial de YouTube un clip cu o compilaţie de nebunii făcute de Jeremy de-a lungul timpului

Toyota îşi aduce aminte de toate momentele nebune cu Jeremy Clarkson. VIDEO Toyota îşi aduce aminte de toate momentele nebune cu Jeremy Clarkson. VIDEO

Jeremy Clarkson o fi fost concediat pentru că şi-a lovit şi insultat un coleg de muncă, dar japonezii de la Toyota nu o să se lase impresionaţi de atâta lucru. Dimpotrivă, i-au adus o plecăciune, realizând un clip-compilaţie cu cele mai nebune momente ale lui Jeremy împreună cu maşinile Toyota.

Iar din ele, remarcăm un leit-motiv: indestructibilitatea şi fiabilitatea extremă a maşinilor Toyota, subliniată de-a lungul anilor de către Jeremy. Oricum ar fi, fanii britanicului pot sta liniştiţi. Se pare că Netflix a intrat pe fir, dar chiar şi dacă Jeremy şi-ar lansa propriul canal TV auto, tot se vor putea bucura de nebuniile lui motorizate!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.