Toyota şi GM cumpără Genesis

Succesul de care s-a bucurat noul Hyundai Genesis a făcut ca printre primii clienţi să se numere şi oficialii Toyota şi GM.

Toyota şi GM cumpără Genesis Toyota şi GM cumpără Genesis

Că mulţi producători cumpără maşini concurente pentru a le diseca atent în propriile laboratoare nu este nici un secret. Dar dacă până acum achiziţionarea unui asemenea automobil era o acţiune discretă, iată că în cazul lui Genesis, oficialii GM chiar s-au recomandat la cumpărarea maşinii ca fiind angajaţi la GM, secţia "Competitive Intelligence Department".

Potrivit lui Michael Deitz, managerul de dezvoltare de produs de la Hyundai nu doar cei de la GM au fost printre primii cumpărători de Genesis, ci şi Toyota. Japonezii au cumpărat şi ei un Genesis cu motorul V6, singurul disponibil pentru moment. Tripleta germană încă nu se numără printre noii posesori de Genesis, fiind probabil prea încrezători că un asemenea model le-ar putea pune probleme.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.