Toyota şi GM cumpără Genesis

Autor: Silviu Draganescu 18 aug. 2008 Știri auto
Toyota şi GM cumpără Genesis

Că mulţi producători cumpără maşini concurente pentru a le diseca atent în propriile laboratoare nu este nici un secret. Dar dacă până acum achiziţionarea unui asemenea automobil era o acţiune discretă, iată că în cazul lui Genesis, oficialii GM chiar s-au recomandat la cumpărarea maşinii ca fiind angajaţi la GM, secţia "Competitive Intelligence Department".

Potrivit lui Michael Deitz, managerul de dezvoltare de produs de la Hyundai nu doar cei de la GM au fost printre primii cumpărători de Genesis, ci şi Toyota. Japonezii au cumpărat şi ei un Genesis cu motorul V6, singurul disponibil pentru moment. Tripleta germană încă nu se numără printre noii posesori de Genesis, fiind probabil prea încrezători că un asemenea model le-ar putea pune probleme.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide