Tu ce ai face dacă ţi s-ar strica Veyronul în drum? [VIDEO]

Munceşti mult. Ai succes. Îţi iei un Veyron. Nu porneşte fix când ţi-e lumea mai dragă. Ce faci? Întrebare inspirată dintr-un caz real.

Tu ce ai face dacă ţi s-ar strica Veyronul în drum? [VIDEO] Tu ce ai face dacă ţi s-ar strica Veyronul în drum? [VIDEO]

Habar n-am cât mai costă un Bugatti Veyron în ziua de astăzi, însă cel mai probabil este mai scump decât preţul iniţial de cumpărare - da, exact, lucrurile merg invers în lumea bogaţilor. Însă chestia pe care ai s-o vezi mai jos este mai dureroasă decât oricare amendă sau notă de plată. Ceea ce vei vedea mai jos este un Bugatti Veyron al cărui W16 quad-turbo îşi dă ultimele suflări. 

Din discuţiile iscate în comentarii, se pare că exemplarul din imagine - aparţinând unui proprietar din Orientul Mijlociu, în cazul în care aveai vreun dubiu - suferă de boală gravă de câteva săptămâni, iar în acest clip nu pare că mai are mult până încheie socotelile cu lumea aceasta. 

Ei, hai, exagerez: nimic nu este ireparabil, atâta timp cât ai câteva zeci de mii de euro la dispoziţie, nu? Oricum, situaţia neplăcută în care va ajunge proprietarul a început cu un eveniment în care niciun proprietar de supermaşină n-ar vrea să-l experimenteze pe propria piele: să se strice fix într-o zonă aglomerată din oraş (Harrods din Londra, de exemplu), în văzul tuturor care aşteaptă, filmând, momentul în care prinde glas motorul de 8,0 litri. 

Dacă ai fi în locul proprietarului - bogat, stabilit într-o capitală europeană unde toţi bogaţii îşi etalează achiziţiile pe roţi - cum ai reacţiona într-o astfel de situaţie?

Asta ne aduce aminte de cazul nefericitului cu Murciélago din Bucureşti...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.