Tu cum îţi cureţi camionul de zăpadă? Invenţia asta te-ar putea ajuta. VIDEO

Aici la ProMotor conducem maşini mici, dar chiar şi aşa înţelegem cât de greu este să cureţi de zăpadă un trailer de autotren. Dar uite că nişte americani s-au gândit să uşureze munca asta şi au pus pe piaţă o sculă destul de deşteaptă.

Tu cum îţi cureţi camionul de zăpadă? Invenţia asta te-ar putea ajuta. VIDEO Tu cum îţi cureţi camionul de zăpadă? Invenţia asta te-ar putea ajuta. VIDEO

Curăţarea maşinii de zăpadă poate să dureze uneori minute bune, aşa că îi înţelegem pe cei care au de dat jos zăpada de pe un trailer de autotren. Dar, din nou, tenhnologia şi inventivitatea omului vin în ajutorul şoferilor de camion cu ceea ce se numeşte Scraper, vândut de americanii de la Scraper Systems. Arată ca o ghilotină automobilistică, dar de fapt e un suport pentru un plug cu bază cauciucată pentru curăţarea zăpezii depuse pe trailere şi camioane.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.