Tu cum stai cu jocul de picioare? Exerciţii cu un M3 e46 pe Nürburgring [VIDEO]

Şapte minute de heel & toe ar trebui să fie suficient ca să prinzi mişcarea, în cazul în care nu o ştii deja.

Tu cum stai cu jocul de picioare? Exerciţii cu un M3 e46 pe Nürburgring [VIDEO] Tu cum stai cu jocul de picioare? Exerciţii cu un M3 e46 pe Nürburgring [VIDEO]

Jocul din picioare este chestia aia magică desfăşurată de regulă în afara cadrului de filmare şi care contează mai mult decât orice altceva pe lume. Da, reflexele sunt binevenite atunci când una dintre punţi îţi iese de pe trasă, însă şi acolo eşti compromis dacă nu ştii ce, cât şi când să împingi cu picioarele. În clipul de mai jos vei putea observa pe îndelete manevrele cu pedalierul, pilotul norvegian Inge Hansesaetre făcând o demonstraţie pe Nürburgring maşina de curse a echipei, Setra Motorsport.

În cazul în care vrei să ştii mai multe despre maşină, Inge ne spune pe site-ul său că este un M3 e46. Unul al cărui I6 aspirat, de 3,2 litri, a fost supraalimentat de la 343 CP la 600 CP. Totodată, s-a lucrat şi la optimizarea masei prin aruncarea a tot ce este inutil pentru circuit. Maşina - după montarea rollcage-ului - cântăreşte 1.340 de kilograme. 0-100 km/h? În mai puţin de patru secunde, după spusele proprietarului. Dacă eşti curios de exterior - şi de detalii despre echipă - aruncă un ochi pe pagina lor de Facebook.

Până să te întrebăm cum stai tu cu jocul de picioare (Ai încercat vreun heel & toe? Ţi-a ieşit?), o să-ţi lăsăm clipul nostru preferat în ceea ce ţine de foot play. În prim plan, legendarul Colin McRae în al său Ford Focus MkI WRC, cu un picior pe frână şi cu unul pe acceleraţie. Ah, după cum o să observi cu uşurinţă, jocul de picioare se schimbă radical de la cursele pe asfalt la cele pe macadam (sau alte suprafeţe cu aderenţă neîncurajatoare).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.