Tuning: Chevrolet Camaro modificat de Paul Teutul Jr.

Autor: Tudor Rus 19 oct. 2012 Știri auto

L-aţi urmărit desenând şi construind modele spectaculoase de motociclete şi certându-se cu tatăl său, dar acum a venit vremea să-i admiraţi munca în domeniul auto. Domeniu în care Paul Teutul Jr. debutează prin colaborarea cu Trans American Muscle pentru prepararea unui Chevrolet Camaro.

Tema aplicată muscle car-ului american este inspirată din avioanele celui de-al Doilea Război Mondial, lucru evidenţiat de niturile cu care este împodobită caroseria, la care se adaugă fâşiile stilizate de fuselaj pe lateralele şi pe capota maşinii. În completarea aspectului exterior, caroseria a fost vopsită în negru mat, muscle car-ul beneficiind de asemenea de un set de jante masive Ritorno Forgiato de 22 inci.

În ceea ce priveşte interiorul, tunerii au recreat ambianţa unui cockpit autentic prin înlocuirea schimbătorului de viteze clasic cu unul ce reproduce cu exactitate manşa unui avion de vânătoare, inclusiv buton roşu de lansare a rachetelor. Deşi noua valoare a puterii motorului LS3 V8 nu a fost specificată, este de aşteptat ca aceasta să fi crescut graţie instalării unui compresor mecanic Whipple şi a unui sistem nou de evacuare. Modelul urmează a fi produs în serie limitată de 77 de exemplare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide