Turcii investesc masiv în primul autovehicul local care va rivaliza cu Dacia

Lansarea primului autovehicul local al Turciei ...

Turcii investesc masiv în primul autovehicul local care va rivaliza cu Dacia Turcii investesc masiv în primul autovehicul local care va rivaliza cu Dacia

Lansarea primului autovehicul local al Turciei, care va implica investiţii totale de 3 miliarde de dolari, ar putea avea loc în cadrul Salonului Auto Internaţional din Frankfurt din septembrie 2019, a anunţat ministrul turc al ştiinţelor, indutriei şi tehnologiei Faruk Ozlu, potrivit Hurriyet Daily News.

Turcia a lansat un joint venture cu cinci giganţi locali, Anadolu Group, BMC, Kiraca Holding, Turkcell şi Zorlu Holding, pentru producerea primului autovehicul local pe 2 noiembrie 2017.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.