Uber deschide în Bucureşti cel mai mare centru de asistenţă din Europa Centrală şi de Est

Autor: ProMotor 06 aug. 2019 Știri auto
Uber deschide în Bucureşti cel mai mare centru de asistenţă din Europa Centrală şi de Est

Uber deschide cel mai mare centru de asistenţă pentru şoferi şi curieri din Europa Centrală şi de Est, în urma unei investiţii de un sfert de milion de dolari.

Noul spaţiu de 320 de metri pătraţi a fost creat conform standardelor internaţionale pentru centrele de asistenţă Uber.

Acesta va găzdui o echipă de 11 experţi şi are capacitatea de a oferi asistenţă pentru până la 2500 de şoferi şi curieri pe săptămână.

În contextul noii legi adoptate de Guvern care reglementează serviciile de ridesharing, noul centru va deveni un accelerator de conformitate, ajutându-i pe şoferi să parcurgă cât mai uşor toţi paşii necesari autorizării. Astfel, centrul va găzdui reprezentanţi din şcoli acreditate care vor oferi şoferilor informaţiile complete cu privire la paşii şi documentele necesare pentru certificarea ca şofer profesionist. De asemenea, va fi un loc în care şoferii parteneri vor avea acces la toate materialele educaţionale pentru a obţine atestate şi unde vor putea participa la sesiuni de informare în vederea obţinerii autorizaţiilor pentru maşină, companie sau ca şoferi independenţi.

Noul centru a fost inaugurat alături de şoferul partener cu cele mai multe curse Uber din România, Mihail Duică. În peste 4 ani, acesta a făcut peste 24.000 de curse şi şi-a menţinut un rating aproape perfect, de 4.99 din 5.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide