Uber va încerca să fie şi mai rău în 2015. Parodie VIDEO

Uber, serviciul de ride sharing care a ajuns şi în Bucureşti, a avut parte de suficiente scandaluri şi recenzii nu tocmai măgulitoare. Acum, cei de la Funny or Die au făcut o parodie în care spun că oficialii companiei americane vor încerca să fie şi mai aroganţi în 2015.

Uber va încerca să fie şi mai rău în 2015. Parodie VIDEO Uber va încerca să fie şi mai rău în 2015. Parodie VIDEO

Uber a ajuns şi în România, asta ştim deja. Mai ştim şi că serviciul fondat în Statele Unite ale Americii face concurenţă serioasă companiilor de taximetrie din oraşele în care a fost lansat. Dar nu toată lumea ştie că Uber a fost implicat în mai mult scandaluri de-a lungul timpului - de la acuzarea unor şoferi de viol şi până la ameninţarea jurnaliştilor care scriu de rău despre companie.

Acum, cei de la Funny or Die (care fac parodii şi multe alte chestii amuzante) au făcut un videoclip despre Uber. Rezultatul, mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.