Ultimele rezultate EuroNCAP pentru trei modele

EuroNCAP a da publicităţii ultimele rezultate ale testelor de impact pentru modelele: Alfa Romeo Giulietta, Mazda CX-7 şi BMW seria 5.

Rezultatele celor de la EuroNCAP pentru modelele Alfa Romeo Giulietta, BMW Seria 5 şi Mazda CX-7 se pot rezuma la următoarele: cea mai bună protecţie pentru pietoni este oferită de BMW Seria 5, înregistrând 28 de puncte, respectiv un procentaj de 78%, datorită capotei active. Locul doi la acest capitol este ocupat de Alfa Romeo Giulietta, şi evident pe locul trei se afă Mazda CX-7.

Ocupanţii adulţi din maşina italiană vor fi cel mai bine protejaţi, maşina înregistrând un punctaj de 35 de puncte, adică un procentaj de 97%. Pentru determinarea valorii generale de protecţie a adulţilor, se ţine cont de toate tipurile de impact pe care EuroNCAP le efectuează. Pe locul 2 se regăseşte modelul german cu un procentaj de 95 %, iar pe ultimul loc, maşina japoneză care a înregistrat un procent de protecţie de 76%. Clasamentul păstrându-se şi la protecţiia copiilor, astfel Alfa Romea Giulietta are un precentaj de 85%, BMW Seria 5 - 83%, iar Mazda CX-7 - 79%.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.