Un alt buncăr luxos Mercedes: G63 AMG de la Alpha Armouring

Autor: Andrei Ştirbu 19 apr. 2015 Știri auto

Producătorul de blindaje auto Alpha Armouring şi-a prezentat cea mai recentă creaţie la Top Marques Monaco: un Mercedes-Benz G63 AMG botezat Phoenix. 

Nu se ştie dacă vehiculul blindat se ridică la nivelul numelui de botez, însă cu siguranţă cuiva îi va fi destul de greu să te transforme în cenuşă. Pe lângă blindaj şi roţile „heavy duty”, Phoenix dispune şi de un sistem de stingere automată a compartimentului motor.

Şi nu este vorba doar de siguranţă, ci şi de confortul pasagerilor în timpul deplasărilor cu Phoenix. Modelul standard G63 AMG a fost lungit cu 45 de centimetri, pentru ca băieţii de la Alpha să poată pregăti cazemata cât mai luxos posibil. 

Scaune individuale, frigider, ecran cu diametru de 34 de inci, perete despărţitor, camere de exterior, un Mac Mini, sistem audio „premium” şi iPad (pe post de telecomandă) sunt câteva dintre caracteristicile notabile ale lui Phoenix. Acestora li se adaugă un sistem HVAC (Încălzire, Ventilaţie, Aer Condiţionat) şi un sistem interfon – pentru a comunica atât cu şoferul şi, eventual, bodyguardul din faţă, cât şi cu cei din afara maşinii.

De la comandă şi până la livrare trec între şase şi opt luni, iar preţul este unul deloc de ignorat: peste un milion de euro. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide