Un american ambiţios a vrut să filmeze toate maşinile cu faruri escamotabile (şi aproape că a reuşit)

A existat o vreme când farurile escamotabile erau cea mai tare dotare pe care o puteai avea pe o maşină. Sigur, a cam trecut vremea aceea, dar asta nu înseamnă că farurile escamotabile nu mai sunt atrăgătoare. De fapt, întreabă-l pe omul din videoclipul de mai jos care e treaba cu farurile astea şi o să-ţi răspundă cu vârf şi îndesat.

Un american ambiţios a vrut să filmeze toate maşinile cu faruri escamotabile (şi aproape că a reuşit) Un american ambiţios a vrut să filmeze toate maşinile cu faruri escamotabile (şi aproape că a reuşit)

Mazda RX-7, Lamborghini Countach, Vector W8 şi Porsche 914 au un element foarte important în comun: farurile escamotabile, această comoară automobilistică pierdută în istorie.

Ei bine, un american a vrut să facă un fel de arhivă video cu toate modelele din lume care au faruri escamotabile. Şi, după cum recunoaşte chiar el, aproape că a reuşit. Poţi să vezi şi tu pasiunea omului în videoclipul de mai jos şi să-ţi dai cu părerea în secţiunea de comentarii.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.