Un copil de 13 ani din Craiova s-a urcat la volan şi a lovit mai multe maşini parcate

Un copil de 13 ani din Craiova a fost prins după ce a condus o maşină, primită de la un adolescent de 15 ani, şi a lovit mai multe maşini parcate.

Un copil de 13 ani din Craiova s-a urcat la volan şi a lovit mai multe maşini parcate Un copil de 13 ani din Craiova s-a urcat la volan şi a lovit mai multe maşini parcate

Politiştii din Craiova au fost sesizaţi despre un accident, iar când au ajuns la faţa locului au constatat că un copil de 13 ani din Craiova a condus un autoturism şi a lovit mai multe maşini parcate.

Din cercetări a rezultat şi că maşina îi fusese încredinţată de un alt adolescent, de 15 ani, din Melineşti.

Citeşte şi

Care sunt cele mai fiabile maşini mai vechi de 10-11 ani? Un top care-i va surprinde pe mulţi

Începe haosul în Prelungirea Ghencea: lucrările de lărgire demarează luni, o dată cu începerea şcolilor!

Bombe pe roţi! Jumătate dintre maşinile controlate de RAR sunt un pericol pentru circulaţie!

A depăşit pe linie continuă şi a primit imediat o lecţie dură. La asta nu se aştepta! - VIDEO

TESTAT pe VW Passat. Ce se întâmplă dacă tragi frână de mână electronică în timp ce maşina merge - VIDEO

S-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus unei persone despre care se cunoaşte că nu deţine permis de conducere.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.