Un miliard de litri de carburant se pierd anual din cauza... obezităţii!

Conform unui studiu, în America, se consumă anual un miliard de litri de carburant în plus din cauza obezităţii.

Un miliard de litri de carburant se pierd anual din cauza... obezităţii! Un miliard de litri de carburant se pierd anual din cauza... obezităţii!

În urma unui studiu din 2006, a rezultat că americanii sunt mai graşi decât erau în 1960. Acest lucru face ca atunci când o persoană care suferă de obezitate şi care se deplasează cu maşina din punctul A în punctul B, automobilul, în mod evident, fiind cu mult mai greu, consumă mai mult carburant.

Concluzia este că anual se ard, în plus, un miliard de litri de combustibil datorită surplusului de kilograme. În cifre, acest lucru însemnă că se cheltuieşte pentru acest miliard de litri aproximativ 4 miliarde de dolari. Concluzia este simplă: americanii se îngraşă, iar petroliştilor le place acest lucru.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.