Un Mitsubishi Eclipse transformat într-o limuzină Lamborghini Reventon - GALERIE FOTO-VIDEO

Luxoasă limuzină pe care o vedeţi în imagine a fost construită în ...

Un Mitsubishi Eclipse transformat într-o limuzină Lamborghini Reventon - GALERIE FOTO-VIDEO Un Mitsubishi Eclipse transformat într-o limuzină Lamborghini Reventon - GALERIE FOTO-VIDEO

 


Luxoasă limuzină pe care o vedeţi în imagine a fost construită în Ucraina, undeva în apropierea capitalei Kiev, iar rezultatul este cu atât mai spectaculos cu cât aflăm că, la început, aceasta era un banal Mitsubishi Eclipse. Dar, cu multă pasiune şi talent, a fost transformat într-o copie de Lamborghini Reventon, conform Autoevolution.com.

Înfăţişarea maşinii este cel puţin derutantă. Ceea ce din faţă pare a fi un Reventon din lateral pare o limuzină, iar dacă uşile din faţă sunt ale unui Lamborghini, pentru intrarea din spate remarcăm o uşă tip Gullwing, cum eram obişnuiţi să vedem la Mercedes SLS. 

Indiferent de câte luminiţe şi accesorii ar fi puse pe această struţo-cămilă, este destul de greu să nu remarci cât de kitsch este rezultatul.  

Limuzina poate fi închiriată pentru diverse evenimente pentru suma de 200 de euro. 

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.