Un nou rival pentru Dacia Sedan: Byd G6

Ce ziceţi, va fi acest model Byd G6 un concurent serios pentru viitoarea Dacia Sedan? Sau nu avem de ce ne teme din partea chinezilor?

Un nou rival pentru Dacia Sedan: Byd G6 Un nou rival pentru Dacia Sedan: Byd G6

Un forumist chinez a "pus mâna" pe o imagine destul de realistă a viitoarei berline chinezeşti Byd G6. Din puţinele informaţii pe care le avem, se pare că este vorba de un sedan de clasă medie, care va apărea pe piaţă în a doua jumătate a lui 2011.

În ce priveşte designul, apare tentaţia de a remarca o similitudine destul de mare cu Lexus IS, de exemplu, însă, per total, limbajul stilistic este foarte coerent, iar Byd G6 arată atât modernă, cât şi sobră. Practic, vorbim de un concurent foarte serios pentru viitoarea Dacia Sedan.

Deocamdată se ştie că va primi sub capotă un motor pe benzină, de 2,0 litri şi 140 CP (cel mai mare propulsor pe care îl are Byd la această oră în ofertă). Este de aşteptat ca maşina să fie propusă standard cu o cutie de viteze automată pentru piaţa chineză, dar şi cu un nivel de echipare foarte bogat.

Despre preţuri nu avem absolut nici o informaţie, dar nu ne-ar mira dacă maşina ar avea un preţ de bază în jurul a 15.000 euro pe piaţa chineză. Mai multe informaţii vom avea probabil spre finalul lui 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.