Un român a realizat o replică fidelă a unei maşini de legendă din Fast and Furious - VIDEO

Ervin Koszta, un orădean care îl admira foarte mult pe Paul Walker, a decis să-i aducă un omagiu inedit actorului ...

Un român a realizat o replică fidelă a unei maşini de legendă din Fast and Furious - VIDEO Un român a realizat o replică fidelă a unei maşini de legendă din Fast and Furious - VIDEO

 


Ervin Koszta, un orădean care îl admira foarte mult pe Paul Walker, a decis să-i aducă un omagiu inedit actorului şi a realizat o replică fidelă a unei maşinii care a apărut în primul film din seria "Fast and Furious". Este vorba de un Mitsubishi Eclipse, la care orădeanul a muncit un an de zile pentru a-l aduce în starea în care se află acum, informează Digi24.ro.

„După tragicul accident mi-am dat seama că aş putea să fac chiar o maşină în memoria lui Paul Walker pentru că a fost promotorul mişcării tunning din întreaga lume. Începând cu modificarea caroseriei, suspensiei, roţilor, tot kitul exterior a fost comandat din State pentru că aici nu se găseşte, la fel şi în interior am avut tot felul de probleme, fiind o maşină model american, mai greu am găsit piesele", a declarat pentru Digi24.ro Ervin Koszta, proprietarul maşinii.

Replica fidelă a maşinii din celebrul film "Fast and Furious 1" a fost expusă la târgul Auto, Moto şi Tuning Show 2016 din din Budapesta.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.