Un român a realizat o replică fidelă a unei maşini de legendă din Fast and Furious – VIDEO

Autor: Marius Vișan 23 mart. 2016 Știri auto
Un român a realizat o replică fidelă a unei maşini de legendă din Fast and Furious – VIDEO

 


Ervin Koszta, un orădean care îl admira foarte mult pe Paul Walker, a decis să-i aducă un omagiu inedit actorului şi a realizat o replică fidelă a unei maşinii care a apărut în primul film din seria „Fast and Furious”. Este vorba de un Mitsubishi Eclipse, la care orădeanul a muncit un an de zile pentru a-l aduce în starea în care se află acum, informează Digi24.ro.

„După tragicul accident mi-am dat seama că aş putea să fac chiar o maşină în memoria lui Paul Walker pentru că a fost promotorul mişcării tunning din întreaga lume. Începând cu modificarea caroseriei, suspensiei, roţilor, tot kitul exterior a fost comandat din State pentru că aici nu se găseşte, la fel şi în interior am avut tot felul de probleme, fiind o maşină model american, mai greu am găsit piesele”, a declarat pentru Digi24.ro Ervin Koszta, proprietarul maşinii.

Replica fidelă a maşinii din celebrul film „Fast and Furious 1” a fost expusă la târgul Auto, Moto şi Tuning Show 2016 din din Budapesta.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide