Un român şi-a cumpărat un BMW de 32.000 de euro din Anglia, însă la vamă a avut o mare surpriză - GALERIE FOTO

La vamă a avut o mare surpriză!

Un român şi-a cumpărat un BMW de 32.000 de euro din Anglia, însă la vamă a avut o mare surpriză - GALERIE FOTO Un român şi-a cumpărat un BMW de 32.000 de euro din Anglia, însă la vamă a avut o mare surpriză - GALERIE FOTO

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au prins un român care transporta pe o platformă, un autoturism marca BMW, în valoare de 32.000 de euro, scrie Adevarul.ro

În urma verificărilor poliţiştii au constatat că autoturismul transportat pe platformă figurează ca fiind furat, alerta fiind introdusă de autorităţile din Marea Britanie în luna martie a acestui an.

Ulterior s-a stabilit că cetăţeanul român ar fi cumpărat autoturismul din Marea Britanie şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenţia autorităţilor.  

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ”tăinuire”, iar autovehiculul a fost reţinut până la finalizarea cercetărilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.