Un şofer care parcase neregulamentar în Braşov a fost amendat de Poliţia Locală, iar invitaţia a devenit virală pe Facebook

Imaginile cu invitaţia primită de un şofer din Braşov pentru a se prezenta la Poliţia Locală după ce a parcat neregulamentar au devenit virale, miercuri, pe Facebook.

Un şofer care parcase neregulamentar în Braşov a fost amendat de Poliţia Locală, iar invitaţia a devenit virală pe Facebook Un şofer care parcase neregulamentar în Braşov a fost amendat de Poliţia Locală, iar invitaţia a devenit virală pe Facebook

Imaginile cu invitaţia primită de un şofer din Braşov pentru a se prezenta la Poliţia Locală după ce a parcat neregulamentar au devenit virale, miercuri, pe Facebook.

Poliţistul a scris că marca maşinii este „Wollvagin” în loc de Volkswagen şi că „egzistă plamşe foto”, spre distracţia internauţilor.

Poliţia Locală Braşov a transmis un punct de vedere referitor la imaginile apărute pe Facebook.

Poliţistul care a invitat un şofer de „Wollvagin” la Poliţia Locală pentru o parcare neregulamentară, precizând că „egzistă plamşe foto”, fusese evaluat cu note de la 1 la 4, pe o scară de la 1 la 5. Poliţia Locală spune că agentul va fi evaluat şi că în ultimii ani s-au angajat absolvenţi de facultate.

„Evaluarea periodică se face în conformitate cu legislaţia în vigoare, iar criteriile de apreciere sunt în Legea 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici. Agentul a obţinut calificativ la limita dintre satisfăcător spre bine, notele de evaluare situându-se între 1 (unu) şi 4 (patru) pe o scară de notare de la 1 la 5. De asemenea, precizăm că în ultimii doi ani au fost angajaţi prin concurs absolvenţi de liceu şi de facultate. Este regretabil că mai există astfel de situaţii, dar, încet, încet sperăm ca ele să dispară”, a transmis Anca Lăutaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.