Un şofer de 74 de ani a lovit cinci autoturisme, după ce i s-a făcut rău la volan - FOTO

Un bărbat de 74 de ani, care conducea maşina pe o stradă din municipiul Sibiu, a lovit cinci autoturisme, după ce i s-a făcut rău la volan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un şofer de 74 de ani a lovit cinci autoturisme, după ce i s-a făcut rău la volan - FOTO Un şofer de 74 de ani a lovit cinci autoturisme, după ce i s-a făcut rău la volan - FOTO

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat că accidentul s-a produs pe strada Mirăslău, din municipiul Sibiu. Din primele cercetări, accidentul s-a produs după ce şoferului în vârstă de 74 de ani i s-a făcut rău la volan şi a lovit cinci maşini. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu îi acordă bărbatului îngrijiri medicale.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.